Informatie

Informatie

Algemene voorwaarden:

Wij zijn geen winkel, verkoop van artikelen, welke met de hand gemaakt zijn, worden op hobby-matige wijze verkocht. Daarom treft u ook geen kvk-nr op onze site.


Bestelling
De algemene leveringsvoorwaarden van Mevrouw Konijn gelden voor alle artikelen die in de webshop worden verkocht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u daarmee te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden

Betalingen
De bestelling dient u vooraf te betalen door een overboeking te doen, via een betaalverzoek wat veel sneller gaat. De bankgegevens of betaalverzoek ontvangt u nadat u een bestelling heeft gedaan. Zodra de betaling op mijn rekening is bijgeschreven zal de bestelling verzonden worden. Mocht er binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling ontvangen zijn dan zal de order geannuleerd worden en het artikel wordt dan weer teruggeplaatst in de winkel. Mevrouw Konijn heeft ten alle tijde het recht om een order te weigeren, dan wel te leveren onder bepaalde voorwaarden.

Let wel: Alle handgemaakte producten worden eerst gewassen voordat ze op reis gaan, hier door wordt de geplaatste bestelling ( mits op voorraad ) altijd na 2 a 3 dagen verzonden, u krijgt uiteraard bericht zodra het aan de postbode is overhandigd.

Prijzen
De in de webshop vermelde prijzen zijn inclusief BTW. 

Eigendomsvoorbehoud
Alle plaatjes en ontwerpen mogen niet gekopieerd worden of op enige andere wijze vermenigvuldigd en verspreid worden .De geleverde artikelen blijven eigendom van Mevrouw Konijn totdat het verschuldigde bedrag is voldaan


Levertijd
De levertijd bedraagt ongeveer 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Privacy
Mevrouw Konijn zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar of openbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Mevrouw Konijn alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.


Garantie
Mevrouw Konijn kan U garanderen dat de artikelen in goede staat verzonden zullen worden en dat de artikelen met de grootst mogelijk zorg verpakt zullen worden. Van elk met de hand gehaakt artikel is er slecht 1 beschikbaar. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van het vervoersbedrijf. Wij doen ons uiterste best om de artikelen zo goed mogelijk te verpakken. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, dan vernemen wij dat graag.


Klachtenbehandeling
Mocht er een klacht zijn, dan kunt u contact opnemen met mevrouwkonijn.nl@gmail.com. Dan zal ik graag met U tot een goede oplossing komen.


Retour
U heeft het recht om uw artikelen te retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum , met uit uitzondering van de met de hand gehaakte artikelen en de in opdracht gehaakte artikelen deze kunt u niet retourneren. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te verpakken, Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van het vervoersbedrijf. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat het ons dan weten, samen komen we tot een oplossing. Bij eventuele retourzendingen, zijn de verzendkosten voor rekening van de koper.


Opdracht
Mevrouw Konijn kan in opdracht voor u iets maken. Zie ook de pagina Op maat gemaakt . Alle in opdracht gemaakte artikelen kunt niet u niet retourneren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat het ons het weten. Mocht u tijdens het maken, er vanaf willen zien, ontvangt u geen geld of bollen garen retour. Het project zal verder afgemaakt worden en op onze webshop te koop aangeboden worden.

Contact
Jolanda Felix - 06-48908315 - mevrouwkonijn.nl@gmail.com - ophalen kan uitsluitend op afspraak en in Hoek van Holland

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin